Houtlux Merkcollectie

Houtlux merkcollectie is de absolute top uit het Houtlux-assortiment. Ook op onze exclusief merk, Luxaflex geven wij deze herfst op de gehele collectie 25% korting!

De houtlux Merkcollectie heeft een strakke uitstraling met een natuurelement. Onze Luxaflex collectie van houten jaloezieën bestaat uit hard houtsoorten zoals, walnoot, eiken, esdoorn, beuken en essen. Bamboe en modern imitatiehout voor de vochtige ruimtes. Luxaflex zorgt voor een fraaie look en een hoge duurzaamheid.

Luxaflex biedt lamelbreedtes van 50mm en 70mm in talloze verschillende kleuren!
Bent u al die koordjes zat? Dan heeft Luxaflex de oplossing voor u! Wij bieden een Lightrise bediening, u trekt deze gemakkelijk omhoog en omlaag zonder dat er wat in de weg zit. Ook maakt luxaflex gebruik van de Powerview electrische bediening!
Al onze prijsopgaves zijn scherp en geheel vrijblijvend. Met de gegevens die u invult bij de offerte- of andere informatieaanvraag gaan wij zeer zorgvuldig om. Onder geen beding komen ze bij derden terecht.
Hebt u advies nodig bij uw keuze voor een houten jaloezie, aarzelt u dan niet en vraag het in de winkel. We denken graag met u mee. Op zaterdag kunt u in de showroom ook bij onze styliste en interieuradviseuse terecht.