• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Houtlux Merkcollectie

Ontdek de exclusieve Houtlux Merkcollectie van luxe houten jaloezieën. Profiteer nu tot 25% korting op onze gehele collectie!

Strakke Uitstraling en Natuurelement

Onze Luxaflex collectie van houten jaloezieën biedt een strakke uitstraling met een natuurlijk element. Gemaakt van hoogwaardige hardhoutsoorten zoals walnoot, eiken, baswood en bamboe. We hebben ook modern imitatiehout voor vochtige ruimtes. Luxaflex staat garant voor een fraaie look en hoge duurzaamheid.

Uitgebreide Keuze aan Kleuren en Maten

Luxaflex biedt lamelbreedtes van 50mm en 70mm in talloze verschillende kleuren en structuren. Luxaflex heeft zelf de mogelijkheid om elke gewenste RAL kleur te leveren. We hebben voor ieder interieur de perfecte match.

Gemak en Innovatie

Als u genoeg heeft van de koordjes, biedt Luxaflex de oplossing. Wij hebben Lightrise bediening waarmee u de jaloezieën gemakkelijk omhoog en omlaag kunt trekken zonder belemmeringen. Luxaflex maakt ook gebruik van de innovatieve Powerview elektrische bediening.

Scherpe en Vrijblijvende Prijsopgave

Bij Houtlux bieden we scherpe en vrijblijvende prijsopgaves. Uw gegevens worden met de grootste zorg behandeld en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Persoonlijk Advies in de Winkel

Indien u advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste houten jaloezieën, staan onze ervaren medewerkers klaar om u te helpen. Breng een bezoek aan onze showroom en maak gebruik van het advies van onze styliste en interieuradviseuse.

Bezoek Onze Showroom

Breng een bezoek aan onze showroom in Haarlem en ontdek de prachtige Houtlux Merkcollectie van luxe houten jaloezieën. Gratis parkeren is mogelijk voor de deur. Volg ons op Facebook voor meer informatie.

 

Houten jaloezieën specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.