• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Shutterlux

Ontdek Shutterlux, dé specialist op het gebied van raamdecoratie in Haarlem. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige shutters voor jouw ramen en Velux dakramen. Met onze exclusieve collecties, zoals de Shutterlux Huiscollectie en Shutterlux Merkcollectie, kun je de perfecte shutters vinden om de stijl en functionaliteit van jouw huis te verbeteren.

Bij Shutterlux begrijpen we het belang van betaalbare opties zonder concessies te doen aan kwaliteit. Daarom bieden wij het hele jaar door aantrekkelijke kortingen, zodat je kunt genieten van de schoonheid en voordelen van shutters tegen een goede prijs.

Onze shutters zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, ze bieden ook uitstekende bescherming tegen de zon en isolatie. Met hun verstelbare lamellen kun je de hoeveelheid licht en privacy in je kamers regelen, terwijl je nog steeds geniet van een aangename sfeer.

Bezoek onze volledig vernieuwde showroom in Haarlem en laat je inspireren door de elegantie en praktische voordelen van houten shutters. Ons deskundige team zal je assisteren bij het vinden van de perfecte shutters voor jouw wensen. We bieden ook professionele meet- en installatiediensten om een naadloze ervaring te garanderen.

Voor meer informatie en om ons uitgebreide assortiment shutters te ontdekken, bezoek onze website op shutterlux.nl. Ervaar de schoonheid en kwaliteit van Shutterlux shutters en transformeer jouw huis vandaag nog.

Houten jaloezieën specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.