• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Over Houtlux Haarlem

Ontdek Houtlux, dé specialist in houten jaloezieën in Haarlem en omgeving. Bij Houtlux combineren we stijl en eenvoud. Onze houten jaloezieën zijn stijlvol, warm, sfeervol en duurzaam. Ze zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur.

Bekijk ons uitgebreide assortiment houten jaloezieën:

Onze houten jaloezieën zijn van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Haarlem voor persoonlijk advies en de perfecte horoplossingen voor uw woning.

Neem hier een viruele tour langs Houtlux

Ons Assortiment

Dit uitgekiende assortiment is bepaald in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en is duidelijk gericht op de wensen van de klant en het bedrijfsleven. Top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Een groot voordeel van onze huiscollectie, kernassortiment en ons maatwerkprogramma is dat gericht wordt ingekocht. Door deze strategie profiteert u als klant en bedrijf optimaal van zeer scherpe prijzen, zonder dat wij afbreuk doen aan kwaliteit.

In veel gevallen resulteert dit in voordelen tot wel 25% ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere jaloezieën specialisten en bouwmarkten.

Omdat wij constant op zoek zijn naar jaloezieën met de beste prijs/kwaliteit verhouding, kunnen wij garanderen dat u bij ons altijd verzekerd bent van volle tevredenheid over deskundigheid, productkwaliteit, prijsstelling, vakkundigheid en service!

KOM, KIJK en VERGELIJK en OVERTUIG UZELF!

Houten jaloezieën specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.