• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Houtlux Basiscollectie

Ontdek onze prachtige collectie houten jaloezieën van Houtlux. Onze Basiscollectie biedt een breed scala aan sfeervolle en betaalbare opties. Gemaakt van duurzaam Canadees lindehout of van bamboe, garanderen deze jaloezieën kwaliteit en stijl voor elke ruimte.

Hoogwaardige Kwaliteit

Onze basiscollectie heeft een grote keuze aan lamelbreedtes (25mm, 35mm, 50mm en 65mm), daarnaast bieden wij ook een ruime keuze aan subtiele houttinten en diverse structuren. Onze bamboe collectie staat bekend om de mooie ruwe en natuurlijke uitstraling, terwijl onze basswood collectie een gladde en stoere uitstraling heeft. Wij leveren ook een stijlvolle kunststof collectie die uitermate geschikt is voor een vochtige ruimte.

Geschikt voor Elke Ruimte

Naast onze houten collectie, hebben we ook een kunststofcollectie voor vochtige ruimtes. Onze prijzen zijn scherp en vrijblijvend. We behandelen uw gegevens met de grootste zorg en delen deze nooit met derden. Bent u op zoek naar advies? Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek Onze Showroom

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door onze houten jaloezieën. Onze stylistes en interieuradviseuse staan dagelijks tot uw beschikking. Ontdek ook onze andere websites voor meer informatie over Houtlux Haarlem en onze ruime leveringsgebieden.

Houtlux Haarlem
Paul Krugerkade 12, 2021 BN Haarlem
Tel: 023 526 52 00

Gratis parkeren voor de deur. 

Houten jaloezieën specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.