• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Houtlux Huiscollectie

Ontdek onze Houtlux Huiscollectie van hoogwaardige houten jaloezieën. Met jarenlange ervaring bieden wij een stevige en sfeervolle middenklasse collectie. Profiteer deze herfst van 25% korting op ons volledige Houtlux assortiment.

Kwalitatieve Houtsoorten

Onze Huiscollectie bestaat voornamelijk uit drie verschillende houtsoorten:

Basswood: Canadees lindehout, bekend om zijn zachte textuur en fijne nerf.
Abachi: Zacht wit hout met een open nerf, zeer stabiel en goed te bewerken.
Bamboe: Duurzaam grassoort, bekend om zijn duurzaamheid en flexibiliteit.

Ruime Keuze en Mogelijkheden

Onze Houtlux Huiscollectie biedt een ruime keuze aan kleuren, lamelbreedtes en ladderbanden. Kies uit lamelbreedtes van 25mm, 35mm, 50mm, 65mm, en 70mm. Daarnaast hebben we ook kunststof lamellen voor vochtige ruimtes.

Scherpe Prijsopgave en Persoonlijk Advies

Bij Houtlux bieden we scherpe en vrijblijvende prijsopgaves. Uw gegevens worden met de grootste zorg behandeld en zullen nooit aan derden worden verstrekt. Indien u advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste houten jaloezieën, staan onze ervaren medewerkers klaar om u te helpen. Bezoek onze showroom en maak gebruik van het advies van onze styliste en interieuradviseuse, vooral op zaterdagen.


Bezoek Onze Showroom

Breng een bezoek aan onze showroom in Haarlem en bekijk onze prachtige Houtlux Huiscollectie. Gratis parkeren is mogelijk voor de deur. 

Houten jaloezieën specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.