Houtlux Huiscollectie


Houten jaloezieën van Houtlux ‘à la maison’. De huiscollectie levert al jaren een stevige en sfeervolle middenklasse houten jaloezieën. Daarbij hebben wij deze herfst 25% korting op het gehele Houtlux assortiment

Onze huiscollectie bestaat voornamelijk uit drie verschillende houtkwaliteiten. Basswood: is Canadees lindehout, basswood is vrij zacht, met een fijne nerf en is gelijkmatig opgebouwd. Abachi: dit is een zachte, witte houtsoort met een open nerf, zeer stabiel en is goed te bewerken.
Bamboe: bamboe is een duurzaam grassoort en het hout wordt ook wel geëngineerd bamboe genoemd en is zeer goed te bewerken.

Onze huiscollectie heeft een ruime keuze aan kleur, lamelbreedtes en ladderbanden. De vijf lamelbreedtes zijn: 25mm, 35mm, 50mm, 65mm, 70mm. Ook hebben wij een aantal kunststof lamellen voor de vochtige ruimtes!
Al onze prijsopgaves zijn scherp en geheel vrijblijvend. Met de gegevens die u invult bij de offerte- of andere informatieaanvraag gaan wij zeer zorgvuldig om. Onder geen beding komen ze bij derden terecht.
Hebt u advies nodig bij uw keuze voor een houten jaloezie, aarzelt u dan niet en vraag het in de winkel. We denken graag met u mee. Op zaterdag kunt u in de showroom ook bij onze styliste en interieuradviseuse terecht.