Houtlux Basiscollectie

De houten jaloezieën van onze basic collectie van Houtlux zijn sfeervol, dingen niet af van kwaliteit en voor een wel betaalbare prijs! Daarnaast hebben wij deze herfst 25% korting op het gehele Houtlux assortiment!

Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd uit duurzaam Canadees lindehout, ofwel ‘basswood’. Basswood is bij uitstek geschrikt voor houtsnijwerk zoals lamellen, het is vrij zacht, heeft een fijne nerf en is gelijkmatig opgebouwd. Beschikbaar in de twee lamelbreedtes: 35mm en 50mm. Daarbinnen hebben wij de keuze uit verschillende subtiele houttinten en structuren. Naast de houtlook kunt u kiezen voor houten jaloeziee2n met een exclusieve designerlook, glossy, matte en grof geborsteld. De ladderband is verkrijgbaar in diverse soorten en breedtes.

Wij hebben ook een kunststofcollectie bij onze basic collectie van Houtlux, voor ieder die een wens heeft om een houten jaloezie in een vochtige ruimte te hebben.
Al onze prijsopgaves zijn scherp en geheel vrijblijvend. Met de gegevens die u invult bij de offerte- of andere informatieaanvraag gaan wij zeer zorgvuldig om. Onder geen beding komen ze bij derden terecht.
Hebt u advies nodig bij uw keuze voor een houten jaloezie, aarzelt u dan niet en vraag het in de winkel. We denken graag met u mee. Op zaterdag kunt u in de showroom ook bij onze styliste en interieuradviseuse terecht.