Houtlux Basic

De basiscollectie van Houtlux staat voor solide en sfeervolle houten jaloezieën voor een wel heel betaalbare prijs. Zonder af te dingen op kwaliteit krijgt u het hele jaar 30% korting op dit uitgekiende assortiment.

Houten jaloezieën van de Houtlux Basic-collectie zijn vervaardigd uit duurzaam Canadees lindehout, ofwel ‘basswood’. We gebruiken alleen de beste kwaliteit. Lindehout is bij uitstek geschikt voor ‘houtsnijwerk’ zoals lamellen: het is vrij zacht, heeft een fijne nerf en is gelijkmatig opgebouwd.

Houten jaloezieën uit de Houtlux-basiscollectie zijn uitsluitend verkrijgbaar in de lamelbreedte 50 mm. Daarbinnen is de keuze uit verschillende subtiele houttinten en -structuren ruim. Naast het basis-basswood kunt u kiezen voor houten jaloezieën met een exclusieve designerlook, glossy, mat en grofgeborsteld. Ladderband is te verkrijgen in diverse soorten en breedtes.

Al onze prijsopgaves zijn scherp en geheel vrijblijvend. Met de gegevens die u invult bij de offerte- of andere informatieaanvraag gaan wij zeer zorgvuldig om. Onder geen beding komen ze bij derden terecht.